Wellness център Галита предлага немски, патентовани хранителни добавки за всекидневна употреба, подходящи за всеки човек – от ранна детска възраст до дълбока старост, за професионални и любители спортисти.

новини, промоции

Бихте ли желали да ви информираме за промоции и нови продукти?

 попитайте и поръчайте на 0888 709984 или fitline@galita.eu  или попълнете формата

Най-важни витамини, минерали и др. за мъже

За мъжете, ежедневното приемане на витамини е от съществено значение за всички възрасти. За оптимално здраве е необходим правилен баланс на витамини и минерали. Трудно е да се яде между 5 и 9 порции плодове и зеленчуци всеки ден, което е необходимо за добро здраве. Дали ще живеем по-дълго ако приемаме витамини? Добър въпрос. Нищо в живота не е сигурно, но витамините могат да помогнат за поддържане на здравето и да допълнят това, което може да липсва във вашата диета.

Коензим Q10 за повече енергия

Тялото произвежда коензим Q10, който помага за енергийното снабдяване на клетките. Но с напредване на възрастта, производството в тялото намалява. Последните проучвания показват, че коензим Q10 помага в борбата с рака, болестта на Паркинсон и води до разреждане на кръвта, за да предотвратите сърдечно-съдови заболявания. Q10 е пълен с антиоксиданти, които се ‘борят’ със свободните радикали, и които могат да забавят процеса на стареене. Прочетете повече за Q10

—————————————————

Нервност и раздразнителност?

опитайте Fitline Restorate: съдържа всички важни минерали и витамин D; пие се преди лягане и действа успокояващо, помага за бързо възстановяване на силите (+ препоръчва се и при нарушена сексуалност – споделено от клиенти)

—————————————————-

Прочистване на черния дроб: Антиоксиданти (вит С, селен, бета каротин, вит Е) са необходими за прочистване на черния дроб, както и В витамини. Виж: Антиоксиданти. В-витамини

Ако пиете алкохол редовно: вероятно имате недостиг на витамини. Алкохолът не съдържа витамини и минерали, само калории! Той спира правилната абсорбция на витамините А, Е, D, В. Пиенето на алкохол се свързва и с недостиг на минерали.

Препоръчително: Антиоксиданти, В витамини, минерали.

Ако пушите: трябва задължително да приемате достатъчни количества витамини (особено антиоксиданти) и минерали! Цигареният дим води до образуване на свободни радикали, които водят до сърдечно-съдови и ракови заболявания.

Един от най-сериозните ефекти от пушенето е натрупването на кадмий, който лишава тялото от важни хранителни вещества и може да доведе до анемия. Кадмият намалява нивото на минерала мед в тялото, който е важен за функцията на жлезите, и това на селена, важен за репродуктивните органи.

Селен с вит. Е работят най-добре заедно за намаляване на нивата на кадмий. Те се съдържат в този продукт, заедно с другите антиоксиданти (вит С и А, биофлавоноиди). Съчетайте го с минерали и вит. В комплекс.

+ Специално за пушачи препоръчваме ви този продукт, който набавя на бронхите повече въздух, действа противовъзпалително върху дихателните пътища и неутрализира неприятната миризма на устната кухина и тялото. (съдържа биофлавоноиди които са много мощни антиоксиданти).

—————————————————–

Хром в борбата с диабета

Хромът е известен като минерал за изграждане на мускули, но ако сте с наднормено тегло или диабетът върви в семейството ви, вземането на хром може да е едно от най-добрите неща, които може да приемате. Хромът се съдържа в този продукт

—————————————————-

Прочетете за най-подходящите продукти за професионални и любители спортисти

—————————————————-

Селен за да се предпазим от рак и да засилим имунната система

Селенът е едно от добрите средства в борбата с рака, тъй като кара раковите клетки да се самоунищожават! Изследвания са показали, че увеличената консумация на селен се свързва с намален риск от рак на простата, на дебелото черво и белите дробове.

Колко? 200 микрограма на ден – повече, когато сте болни. Изследвания върху мишки, направено от университета в Северна Каролина, показват, че ниски нива на селен може да улесни влошаването на вирусни инфекции.

Селен се съдържа в Restorate (с всички други минерали), в Zellschutz Antioxy и в Fitline Basics.

——————————————————-

Филиева киселина за намаляване на риска от Алцхаймер

Фолиевата киселина помага за предотвратяване на запушени артерии и подобрява потока на кръвта към мозъка. виж: витамин В-комплекс

—————————————————-

Глюкозамин за здрави стави

—————————————————

Омега 3 + Q10: най-доброто за сърдечно-съдовата система и за понижаване на нивото на холестерола

—————————————————–

Витамин Е за забавяне на последиците от застаряването

Това е една от най-мощните антиоксиданти. Витамин Е може да помогне за намаляване на риска от някои очни заболявания, сърдечно-съдови заболявания, рак, дори и болестта на Алцхаймер. Бонус: Проучванията показват, че това също намалява мускулни увреждания след тренировка.

Съвет: купете природен витамин Е, а не синтетични (DL-алфа токоферол), който е по-трудно за организма да усвоява. виж: Антиоксиданти

—————————————————–

Wellness център Галита предлага немски, натурални витамини, минерали и други добавки към храната. Чрез правилно комбиниране на съставките, продуктите постигат по-добър и по-бърз общ резултат. Водоразтворимата им форма гарантира по-добро усвояване.

Произведени по патентовани технологии и съобразно стриктни фармацевтични стандарти, продуктите са с гарантирана чистота и най-високо качество.

Повече информация за фирмата производител

Пролетна умора

Пролетта дойде, а с нея и пролетната умора

След дългите зимни месеци, през които слънчевата светлина е малко и консумацията на пресни плодове и зеленчуци е намалена, имунната ни система отслабва и баланса в нашия организъм е нарушен. Лошо хранене, малко движение и прекараните настинки водят до натрупване на токсини в организма. През студените месеци метаболизмът се забавя и абсорбирането на веществата става по-трудно. Това води до умора и неработоспособност.

Ако изпитвате липса на апетит, безсъние, постоянна умора, главоболие, … опитайте Fitline Activize. Този продукт

Fitline Activize

съдържа всички важни B витамини, вит С, както и екстракт от гуарана, който ще ви снабди с допълнитена енергия.

коензим Q10: снабдява всяка клетка от организма с енергия; предпазва от оксидативен стрес, възникващ от тютюнопушене, алкохол, UV, натоварване, стрес или еднообразно хранене

антиоксиданти: укрепват имунната система, засилват защитните сили на организма

Fitline Basics: набавя основни витамини на тялото, подобрява храносмилането

.

Изчистване на токсините от тялото

Тялото ни е бомбардирано всекидневно от различни токсини. От храните, които ядем, до въздуха, който дишаме, тялото ни е подложено на многобройни токсини, които намаляват способността му да функционира ефективно и да ни предпазва от болести.

Токсините водят до зле изглеждаща кожа, множество болести, умора, храносмилателни проблеми, депресия и др. Те също водят и до малабсорбцията на витамини и минерали и до техния недостиг в тялото. Всеки витамин има важна функция за тялото и недостигът им води до заболявания.

Различните токсини се нуждаят от различни елементи, които да прочистят тялото от тях.

.

.

Антиоксидантите: група от витамини, минерали и ензими, които предпазват организма от образуването на свободни радикали, които предизвикват увреждане на клетката. Свободните радикали разрушават имунната система и резултатът е често боледуване и различни заболявания като рак и сърдечни болести. Свободните радикали се произвеждат в тялото в резултат на продължително излагане на слънце, цигарен дим, мръсен, замърсен въздух, автомобилни газове и др.

Антиоксидантите се съдържат в плодове, зеленчуци и някои ядки, но ядем ли от 6-8 порции на ден?

Вит С: доставя енергия на клетките, за да изхвърлят токсините. Много важен в процеса на детоксификация (особено в черния дроб), бори се с вирусите и неутрализира токсините.

Вит А: засилва имунната система, за да предпазва тялото от заболявания. Полезен е и за здрави кости и добро зрение.

Вит. Е: в допълнение на ролята си като антиоксидант, той също предпазва от натрупването на холестерол в артериите, който води до сърдечно-съдови заболявания.

Предлагаме ви този продукт, който съдържа антиоксидантите витамини А, С, Е, селен и биофлавоноиди (друг важен антиоксидант, който е необходим за оптималното действие на вит С).

+ Коензим Q10: предпазва от оксидативен стрес, възникващ от тютюнопушене, алкохол, UV, натоварване, стрес или еднообразно хранене

.

.

Ензими: Тялото се нуждае от тях не само за храносмилане, но и за почистване на тялото от токсини. Ензимите се съдържат в суровите плодове и зеленчуци. Ензимите ни помагат за разграждането на храната, но много храни днес са преработени, рафинирани, готвени, подложени на процеси за дълго съхранение, които разрушават ензимите. Тези храни ще имат по-дълъг срок на годност, но чрез разрушаване на ензимите няма да имат пълноценен ефект върху тялото.

Ензимите са също необходими за изчистване на токсините. Черният дроб ги съхранява (или произвежда). Препоръчваме ви този продукт за добро храносмилане, който съдържа ензими, фибри, ‘добри’ бактерии и антиоксиданти, които участват в процеса на изчистване на токсините. За детоксифициране, пийте го между хранения. Така ензимите не участват в храносмилането, а отиват в черния дроб и кръвта за почистване от токсини.

Ензимите и фибрите, които също се съдържат в този продукт, също участват в прочистването на червата. Когато червата не функционират правилно и забавят храносмилането, токсините не се прочистват от тялото.

Продуктът съдържа и антиоксиданти (А, С, Е, селен).

.

.

Изхвърлете излишната вода: с помощта на чай за почистване на токсините и за контролиране на алкално-киселинния баланс: С алкалното си действие чаят допринася за това да неутрализира свръхкиселинността.

.

.

Неутрализиране на киселините и почистване на тялото от шлаките и целулита (натрупани непотребни остатъци в нашите клетки от метаболитните процеси) с помощта на минерали. Прочетете повече

.

.

Прочистване на черния дроб: Антиоксиданти (вит С, селен, бета каротин, вит Е) са необходими за прочистване на черния дроб, както и В витамини. Виж: Антиоксиданти. В-витамини

.

.

Ако пиете алкохол редовно: вероятно имате недостиг на витамини. Алкохолът не съдържа витамини и минерали, само калории! Той спира правилната абсорбция на витамините А, Е, D, В. Пиенето на алкохол се свързва и с недостиг на минерали.

Според изследвания недостигът на някои витамини може и да доведе до алкохолизъм.

Препоръчително: Антиоксиданти, В витамини, минерали.

.

.

Ако пушите: трябва задължително да приемате достатъчни количества витамини (особено антиоксиданти) и минерали! Цигареният дим води до образуване на свободни радикали, които водят до сърдечно-съдови и ракови заболявания.

Един от най-сериозните ефекти от пушенето е натрупването на кадмий, който лишава тялото от важни хранителни вещества и може да доведе до анемия. Кадмият намалява нивото на минерала мед в тялото, който е важен за функцията на жлезите, и това на селена, важен за репродуктивните органи.

Пушенето води и до намаляването на нивата на колаген, което води до бръчки и бързо остаряваща кожа.

Селен с вит. Е работят най-добре заедно за намаляване на нивата на кадмий. Те се съдържат в този продукт, заедно с другите антиоксиданти (вит С и А, биофлавоноиди). Съчетайте го с минерали и вит. В комплекс.

+ Специално за пушачи препоръчваме ви този продукт, който набавя на бронхите повече въздух, действа противовъзпалително върху дихателните пътища и неутрализира неприятната миризма на устната кухина и тялото. (съдържа биофлавоноиди които са много мощни антиоксиданти).

.

.

Ако използвате наркотични вещества (вкл. марихуана): използването на наркотици води до недостиг на много витамини и минерали и лишава тялото от защитните му функции. Хора, които употребяват такива вещества, са подложени на по-голям риск от сърдечно-съдови заболявания и рак. В допълнение използването на наркотици също води до нередовно и нездравословно хранене.

Виж: Антиоксиданти, минерали, В витамини, Оптимално снабдяване на организма

.

.

Ако използвате антиациди (средства против киселини в стомаха): Тъй като антиацидите намаляват киселинността на стомашно-чревния тракт, вероятно имате недостиг на В витамини и калции, които имат нужда от киселинна среда, за да се абсорбират пълноценно. Ниски нива на калций могат да доведат до чупливост на костите и остереопороза. В витамините са необходими за доброто функциониране на нервната система.

При честото приемане на антибиотици и твърде много медикаменти съществува реалният риск да навредим на организма.

Виж: Антиоксиданти, минерали, В витамини, Оптимално снабдяване на организма

.изчистване след прием на антибиотици

.

Ако сте били продължително време на диета/пости: Това обикновено довежда до лишаване на тялото от витамини, минерали и електролити. Също така една от големите грешки е, че много хора, които искат да отслабват, спират да ядат протеини (белтъчини), което води до изгаряне на мускули, вместо мазнини.

Виж: здравословни шейкове (съдържат соеви/млечни белтъчини), Антиоксиданти, минерали, В витамини

.

За красива кожа: прочетете повече

.

.

Според индивидуалните ви нужди можем да ви препоръчаме най-добрата комбинация от продукти за максимален ефект.

Нашите програми за почистване на тялото от токсини се стремят:

1) Да стимулират черния дроб да изчиства токсини от тялото

2) Да прочистят стомашно-чревния тракт

3) Да подобрят кръвообръщението

4) Да ‘заредят’ тялото с най-важните хранителни вещества – витамини, минерали, ензими, фибри, протеини и др.

Общи препоръки: Пийте повече течности, избягвайте мазни и прекалено преработени храни; яжте пресни плодове и зеленчуци. Яжте често, по малко.

Здравословно и ефективно ОТСЛАБВАНЕ

Нашите продукти за отслабване:

ягодов шейк

Оптималната програма, която ви предлагаме, включва приемане на вкусен здравословен шейк 1 или 2 пъти на ден (за предпочитане) и пиене на вкусна ‘напитка за лека нощ’ – съдържаща всички основни минерали за поддържане на алкално-киселинен баланс и изчистване на излишната вода и шлаките от тялото.

.

Може да добавите и някои от тези продукти:

чай за изчистване на токсините

антиоксиданти и ‘добри’ бактерии, за подобряване на храносмилателната дейност

В витамини в комбинация с екстракт от гуарана, за стимулиране изгарянето на мазнините

Омега 3: спомага за добър метаболизъм

Прочетете повече за нашите програми за отслабване.

.

Защо нашите програми за контрол на теглото са ефикасни и здравословни?

1. Макар и да заместват 1 или 2 хранения на ден, шейковете съдържат всички най-важни витамини и минерали и не лишават организма от хранителни вещества.

2. Нашите програми залагат на основните принципи на храненето: редовно хранене с достатъчно количество течности.

3. Шейковете са с нисък гликемичен индекс, произведени по нанотехнологии, лесно усвоими и поносими от организма.

4. Продуктите въздействат на основните причини за напълняване.

напитка за лека нощ

5. Регулират алкално-киселинния баланс и нивата на кръвната захар.

6. Тялото и психиката не се подлагат на стрес, защото организмът не се лишава от хранителни вещества: получавате балансирана и премерена храна с всички необходими витамини, минерали и други важни хранителни вещества

7. Продуктите действат не само за отслабване, а и за прочистване на организма от токсини и шлаки и се отразяват благоприятно на здравословното състояние и външния вид.

8. Основната цел е да се възвърне нормален метаболизъм, нарушен от неправилно хранене и вредни навици.

9. Продуктите са с високо качество, патентовани, натурални и клинично доказани. Чрез правилно комбиниране на съставките, продуктите постигат по-добър и по-бърз общ резултат. Превръщането на мастните субстанции във водоразтворими, посредством нанотехнологии ги прави лесно и пълноценно усвоими

10. Шейковете се приготвят лесно, с различни вкусове, на основата на млечни или соеви белтъчини. Приготвят се лесно и могат да се пият на път за работа или на работното място.

11. Продуктите са водоразтворими и така си осигурявате поемане на течности, които често се забравят в едно забързано ежедневие.

Прочетете повече за нашите програми за отслабване

.

Защо сме против гладуването като средство за отслабване!

Има няколко проблема, свързани с продължително гладуване.

Когато не се храним редовно това може да доведе до загуба на витамини, минерали и електролити. Загубата на тегло ще е факт, защото се лишаваме от калории, но теглото бързо ще бъде възстановено, когато диетата приключи. Голяма част от началното намаляване на теглото се дължи на загубата на сол и вода.

Когато пропускаме хранения, например закуска, тялото ‘отговаря’ като си заделя резервна мазнина.

При неправилни хранителни режими, които лишават тялото от протеини (белтъчини), мускули, а не мазнини, се изчистват от тялото. Прочетете повече защо белтъчините са важни!

–> Така тези диети водят до нарушение на електролитния баланс, хранителни дефицити, слабост и трудности при концентрация, да назовем само няколко от проблемите им. Тези диети са вредни за всеки, но са потенциално опасни за хора с диабет, сърдечни заболявания, или бременни или кърмещи жени, деца и тийнейджъри, които се нуждаят от добре балансирана храна за оптимално здраве и растеж.

 

Не забравяйте водата!!!

Водата помага за изчистване от нашата система на отпадъчни продукти и токсини. Много болести произтичат и от малкото количество приемани течности. И все пак много хора минават през живота дехидратирани: това води до умора, ниски енергийни нива и главоболие. Често тълкуваме жаждата като глад, така че приемайки достатъчно вода има много положително влияние и върху килограмите ни.

Продуктите, които ви предлагаме, лесно се приготвят като вкусна напитка – могат да се пият по време на хранене, на път или в офиса. Така доставяте на организма си и течности, нещо което често забравяме в един забързан ден.

Прочетете повече за нашите програми за отслабване.

най-добра система за отслабване, ефикасно лесно отслабване, най-добра добавка за отслабване