Wellness център Галита предлага немски, патентовани хранителни добавки за всекидневна употреба, подходящи за всеки човек – от ранна детска възраст до дълбока старост, за професионални и любители спортисти.

Повече енергия за тялото и ума

В витамини, В витамини комплекс, б витамини комплекс, витамини анемия, нервна система, кислород, стрес, stres, енергия, B vitamins, B vitamini, B vitamini kompleks, anemia, kislorod, витамини косопад, витамини неврологични заболявания, витамини депресия, витамини главоболие, кожни проблеми, фолиева киселина, активайс

САМО НАТУРАЛНИ

 

всички витамини B (вкл. биотин и фолиева киселина) + вит. C

екстракт от гуарана

за повече физическа и умствена енергия, по-добра концентрация

за спокойна нервна система

за снабдяване на клетката с повече кослород

.

B-витамините поддържат нормалното функциониране на нервната система, мускулите и сърцето. Действат най-добре, когато се приемат комбинирано, отколкото ако се прилагат поотделно.  Нуждата се увеличава при болест, стрес и оперативна интервенция.

Врагове на В-витамините са цигарите, алкохолът, съставките в много противозачатъчни хапчета, антиацидите (средства против киселини в стомаха).  В-витамините не се акумулират в организма и трябва редовно да бъдат набавяни чрез пълноценно хранене и хранителни добавки.

Продуктът, който Ви предлагаме, съдържа всички b витамини и ще Ви даде повече енергия!

 • повече физическа и умствена енергия
 • помага за нормалното функциониране на нервната система
 • за по–бързо и по–добро снабдяване на клетките с кислород
 • стимулира изгарянето на мазнините
 • по-добра концентрация, дееспособност
 • стимулира, ободрява и освежава
 • водоразтворим: по-качествено и по-бързо усвояване
 • само натурални съставки: по-голям ефект и по-добро качество от синтетичните витамини
 • с Патент: EP 1293133 + EP 1 563 743

Съдържа:

 • витамин С и всички 8 витамина от групата В, които играят съществена роля за дееспособността и концентрацията, както и за нормалното функциониране на нервната система
 • натурален екстракт от гуарана, действащ тонизиращо;
 • гроздова захар, доставяща енергия на мозъка и нервите;
 • екстракт от кафяви водорасли за изгаряне на мазнините

Поръчки на тел 0888 709984

B-витамините се препоръчват при хора, които страдат от чести главоболия, неврологични проблеми, анемия, депресия, слабо оросяване на крайниците, мускулни болки, кожни проблеми, косопад, и др.  Хора, които пушат, пият алкохол и консумират много захар, се нуждаят от повече В-витамини. При бременните, кърмачките, ползащите противозачатъчни медикаменти и антиациди, потребността от този витамин също е по-голяма. При всички стресови състояния – болест, тревога, травма, следоперативен период – приемът на В-комплекс, включващ витамин В1 трябва да се увеличи. Прочетете повече за витамини В при депресия, тревожност и стрес.

Защо снабдяването на клетките с кислород е важно?

Едно продължително недостатъчно снабдяване с кислород има различни последици за организма. Те могат да се проявят под формата на понижена концентрация, изтощение, мигрена, храносмилателни проблеми, напрегната мускулатура, ускорен процес на стареене, слаба имунна система или хронични заболявания. Кислородът е една от най–важните съставки, пренасяни чрез кръвообращението и задейства обмяната на веществата във всяка отделна клетка на човешкия организъм. Ефективността на този продукт се изразява в доставяне на повече кислород на всяка отделна клетка.

Опаковка 175г, за 1 месец. цена: 69 лв. Съдържание: витамин С, витамини B1, B2, В6, В12, ниацин (витамин В3), пантотенат (B5) , биотин (B7), фолиева киселина (B9), гроздова захар, прах от гуарана, червено цвекло и кафяви водорасли,

Продуктът е особено подходящ и за учащи се, студенти и хора, нуждаещи се от продължителна концентрация. Пием го и преди спортни тренировки за повече енергия.

Поръчки на тел 0888 709984 (безплатна доставка до всеки град)

——————————————————-

Повече информация за В-витамините:

Фолиева киселина (B9)

Всяка жена в детеродна възраст се нуждае от ежедневен прием на фолиева киселина. Ако жените имат достатъчно фолиева киселина в тялото си преди да забременеят, този витамин може да понижи риска от появяване на увреждания на мозъка на бебето или на гръбнака му. Фолиевата киселина е необходима за правилния растеж на клетките и развитието на ембриона.

Фолиевата киселина е полезна и за бъдещите татковци. Приемането й ще попречи на образуването на дефектни сперматозоиди и ще намали риска от раждането на дете с хромозомни аномалии.

Фолиевата киселина е свързана с производството на здрави и жизнени кръвни клетки. Недостигът й може да доведе до анемия, особено при хора с бедна диета.

Ниацин (витамин В3)

Поддържа ни във форма; част е от много ензими; изключително важен за нервната система и кожата.

Пантотенова киселина (витамин В5)

Подпомага изграждането на вътрешните тъкани на тялото; играе важна роля при много детоксификационни процеси.

Витамин В1 (тиамин)

Има много благоприятно въздействие върху нервната система. Важен е за обмяната на въглехидратите; осигурява добра концентрация, както и бодрост.

Витамин В2 (рибофлавин)

Функционира съвместно с други вещества за асимилиране на въглехидрати, мазнини и белтъчини.; полезен за зрението и за предпазването на кожата.

Витамин В6 (пиридоксин)

Необходим е за белтъчния метаболизъм и за нервната система; участва в образуването на червените кръвни клетки.

Витамин В12 (кобаламин)

Помага при анемия, намалява раздразнимостта: подобрява концентрацията, паметта и равновесието; участва в съхраняването на енергията в мускулите.

В витамини, В витамини комплекс, анемия, нервна система, кислород, стрес, stres, енергия, B vitamins, B vitamini, B vitamini kompleks, anemia, kislorod