Wellness център Галита предлага немски, патентовани хранителни добавки за всекидневна употреба, подходящи за всеки човек – от ранна детска възраст до дълбока старост, за професионални и любители спортисти.

за жени 40+

Най-важни: витамини, антиоксиданти, калций и витамин D.

Без значение колко добре се чувствате или изглеждате на тази възраст, тялото ви е подложено на големи промени, благодарение най-вече на менопаузата. С намаляване на естрогена, вие сте изложени на повишен риск от сърдечно-съдови заболявания, остеопороза и други свързани с възрастта здравни проблеми.

Защитете сърцето си с важни хранителни вещества като витамини В6 и В12. Те помагат на тялото да изхвърли химичното вещество хомоцистеин, което допринася за втвърдяването на артериите.

Антиоксидантите пък предпазват тялото от свободни радикали, които причиняват ракове, а също и предодвратяват катаракти и дегенерация на макулата.

Искате ли да облекчите симптомите на менопаузата? Фитоестрогени (естрогени на растителна основа, напр. соеви) може да спомогнат за намаляване на горещите вълни. Те също могат да намалят риска от рак на гърдата.Калцият е по-важен от всякога сега, тъй като укрепва костите. Не забравяйте и витамин D, от който 70 % от жените не получават достатъчно (жизнено важен за абсорбция на калция).

Прочетете повече за продуктите:

Isoflavon: съдържа много важни соеви изофлавони

Restorate: съдържа всички необходими минерали, вкл. калций и витамин D

Activize: B-витамин комплекс

Zellschutz Antioxy: силен антиоксидант

Basics: антиоксиданти + ацидофилус за добро храносмилане

Лутеин за предпазване на очите.

Омега 3 + Q10 за здрава сърдечно-съдова система. (Омега 3 също може да помогне при болезнени гърди).

Gelenk за здрави стави и добра подвижност.

Витамини и минерали за красива кожа.

симптоми менопауза, климакс, облекчаване на симптомите, горещи вълни облекчение, добавки за менопауза, климакс, витамини за жени в менопауза, най-доброто за климакса, продукти за менопауза, болезнени гърди, горещи вълни добавки, природни продукти за климакс