Wellness център Галита предлага немски, патентовани хранителни добавки за всекидневна употреба, подходящи за всеки човек – от ранна детска възраст до дълбока старост, за професионални и любители спортисти.

Най-важни витамини, минерали и др. за мъже

За мъжете, ежедневното приемане на витамини е от съществено значение за всички възрасти. За оптимално здраве е необходим правилен баланс на витамини и минерали. Трудно е да се яде между 5 и 9 порции плодове и зеленчуци всеки ден, което е необходимо за добро здраве. Дали ще живеем по-дълго ако приемаме витамини? Добър въпрос. Нищо в живота не е сигурно, но витамините могат да помогнат за поддържане на здравето и да допълнят това, което може да липсва във вашата диета.

Коензим Q10 за повече енергия

Тялото произвежда коензим Q10, който помага за енергийното снабдяване на клетките. Но с напредване на възрастта, производството в тялото намалява. Последните проучвания показват, че коензим Q10 помага в борбата с рака, болестта на Паркинсон и води до разреждане на кръвта, за да предотвратите сърдечно-съдови заболявания. Q10 е пълен с антиоксиданти, които се ‘борят’ със свободните радикали, и които могат да забавят процеса на стареене. Прочетете повече за Q10

—————————————————

Нервност и раздразнителност?

опитайте Fitline Restorate: съдържа всички важни минерали и витамин D; пие се преди лягане и действа успокояващо, помага за бързо възстановяване на силите (+ препоръчва се и при нарушена сексуалност – споделено от клиенти)

—————————————————-

Прочистване на черния дроб: Антиоксиданти (вит С, селен, бета каротин, вит Е) са необходими за прочистване на черния дроб, както и В витамини. Виж: Антиоксиданти. В-витамини

Ако пиете алкохол редовно: вероятно имате недостиг на витамини. Алкохолът не съдържа витамини и минерали, само калории! Той спира правилната абсорбция на витамините А, Е, D, В. Пиенето на алкохол се свързва и с недостиг на минерали.

Препоръчително: Антиоксиданти, В витамини, минерали.

Ако пушите: трябва задължително да приемате достатъчни количества витамини (особено антиоксиданти) и минерали! Цигареният дим води до образуване на свободни радикали, които водят до сърдечно-съдови и ракови заболявания.

Един от най-сериозните ефекти от пушенето е натрупването на кадмий, който лишава тялото от важни хранителни вещества и може да доведе до анемия. Кадмият намалява нивото на минерала мед в тялото, който е важен за функцията на жлезите, и това на селена, важен за репродуктивните органи.

Селен с вит. Е работят най-добре заедно за намаляване на нивата на кадмий. Те се съдържат в този продукт, заедно с другите антиоксиданти (вит С и А, биофлавоноиди). Съчетайте го с минерали и вит. В комплекс.

+ Специално за пушачи препоръчваме ви този продукт, който набавя на бронхите повече въздух, действа противовъзпалително върху дихателните пътища и неутрализира неприятната миризма на устната кухина и тялото. (съдържа биофлавоноиди които са много мощни антиоксиданти).

—————————————————–

Хром в борбата с диабета

Хромът е известен като минерал за изграждане на мускули, но ако сте с наднормено тегло или диабетът върви в семейството ви, вземането на хром може да е едно от най-добрите неща, които може да приемате. Хромът се съдържа в този продукт

—————————————————-

Прочетете за най-подходящите продукти за професионални и любители спортисти

—————————————————-

Селен за да се предпазим от рак и да засилим имунната система

Селенът е едно от добрите средства в борбата с рака, тъй като кара раковите клетки да се самоунищожават! Изследвания са показали, че увеличената консумация на селен се свързва с намален риск от рак на простата, на дебелото черво и белите дробове.

Колко? 200 микрограма на ден – повече, когато сте болни. Изследвания върху мишки, направено от университета в Северна Каролина, показват, че ниски нива на селен може да улесни влошаването на вирусни инфекции.

Селен се съдържа в Restorate (с всички други минерали), в Zellschutz Antioxy и в Fitline Basics.

——————————————————-

Филиева киселина за намаляване на риска от Алцхаймер

Фолиевата киселина помага за предотвратяване на запушени артерии и подобрява потока на кръвта към мозъка. виж: витамин В-комплекс

—————————————————-

Глюкозамин за здрави стави

—————————————————

Омега 3 + Q10: най-доброто за сърдечно-съдовата система и за понижаване на нивото на холестерола

—————————————————–

Витамин Е за забавяне на последиците от застаряването

Това е една от най-мощните антиоксиданти. Витамин Е може да помогне за намаляване на риска от някои очни заболявания, сърдечно-съдови заболявания, рак, дори и болестта на Алцхаймер. Бонус: Проучванията показват, че това също намалява мускулни увреждания след тренировка.

Съвет: купете природен витамин Е, а не синтетични (DL-алфа токоферол), който е по-трудно за организма да усвоява. виж: Антиоксиданти

—————————————————–

Wellness център Галита предлага немски, натурални витамини, минерали и други добавки към храната. Чрез правилно комбиниране на съставките, продуктите постигат по-добър и по-бърз общ резултат. Водоразтворимата им форма гарантира по-добро усвояване.

Произведени по патентовани технологии и съобразно стриктни фармацевтични стандарти, продуктите са с гарантирана чистота и най-високо качество.

Повече информация за фирмата производител