Wellness център Галита предлага немски, патентовани хранителни добавки за всекидневна употреба, подходящи за всеки човек – от ранна детска възраст до дълбока старост, за професионални и любители спортисти.

Да отслабнем с “гликемичния фактор”

Да  отслабнем  с  “гликемичния фактор”

Да отслабнем с помощта на “гликемичния фактор” е една истинска революция в областта на храненето. Познанието, че не само мазнините са причина за напълняването, а по-скоро въглехидратите, които бързо се предоставят на разположение на организма, доведе подлагащите се на диети най-сетне до успех. Нашите шейковете се базират на фактора “гликемичен индекс” и спомагат за стопяването на мастните клетки.

Въглехидратите, които бързо се усвояват от организма, като захар или нишесте от макаронените изделия, ориза, картофите и снаксове, се изстрелват направо в кръвта и снабдяват всяка отделна телесна клетка бързо с енергия. За спортистите това е един истински гарант за висока физическа дееспособност, но за намаляване на теглото това представлява едно сериозно затруднение. Неизразходваната  енергия  просто се насочва към мастните депа в тялото на човека и се отлага в тях, за което говорят и нелицеприятните мастни натрупвания.

Шейковете, които Ви предлагаме, набавят на човешкия организъм всичко, от което той ежедневно се нуждае без да го снабдяват бързо с енергия. По този начин човек получава оптимални количества хранителни и биоактивни вещества, което съвсем целенасочено стимулира изгарянето на мазнините. Положителен страничен ефект: термогенезата, т.е превръщането на калориите в топлина, се покачва от тази комбинация хранителни вещества, което доставя едно истинско удоволствие при намаляване на теглото.

Вкусните шейкове се приготвят лесно с вода или мляко. Сложното броене на калории или отнемащото време готвене не са вече тема за разговор. Както в офиса, така и когато сме на път, това е най-лесния начин за редуциране на теглото.

Да отслабнем, но със система

 

Кой ли не познава това: да похапнем набързо някакъв снакс, да гризнем нещичко тук и там, да се забързаме за някъде с пица в ръка? Калории ни атакуват отвсякъде по цял ден и само ако не внимаваме, първите излишни килограми се лепват на ханша ни.

Много от диетите са не само с еднообразен вкус, но могат да причинят и болестни състояния на организма. Доста схеми за диети и сложни кулинарни наставления  не рядко ни довеждат до отказване от тях така, че прекратяването на диетите в повечето случаи е предварително програмирано.

За тлъстините категорично вече има решение

Една балансирана и бедна на мазнини диетична програма, съдържаща белтъчини с високо качество, ни обещава бърз и дълготраен успех. Такива са претенциите на нашите шейкове. Те снабдяват нашия организъм с ценни белтъчини, витамини и минерали при минимум калории. Една специална комбинация от жизненоважни съставки стимулира стопяването на мастните клетки и предпазва тялото от загуба на така ценната за него мускулна маса.

Комбинацията играе главната роля

В шейковете е вложена нова генерация натурални биоактивни вещества на базата на нанотехнологиите, които стимулират както изгарянето на мазнините, така и превръщането на калориите в топлина (термогенеза).

Освен това действието на вкусните напитки се базира на “гликемичния фактор”, най-успешния принцип за отслабване. Те не съдържат бързо усвояеми въглехидрати, но снабдяват организма оптимално с хранителни и биоактивни вещества с желан ефект: изгаряне на мазнините.

С нашите шейкове отслабването вече е лесна работа

Ако просто замените 1 – 2  от хранения през деня с вкусните шейкове, килограмите сами ще започнат да се топят. Можете да избирате между няколко вкуса: ванилия, ягода, шоколад или капучино. Част от шейковете са произведени на базата млечен белтък, другата част от тях е на соева основа.

 

“Гликемичният  фактор” – ключът към отслабване

Това, колко бързо хранителните продукти, съдържащи въглехидрати, попадат в кръвта, научните експерти по хранене определят с гликемичен индекс (Gl). Колкото по-висок е този фактор, толкова по-бързо попадат въглехидратите в кръвта. След изяждане на корнфлекс, бял хляб, макаронени изделия, ориз, сладкиши, кексове или бира нивото на кръвната захар рязко се покачва.

На това тялото трябва да реагира и то започва да отделя изключително големи количества инсулин. Усърдният хормон отнася захарта като енергиен източник във всяка отделна телесна клетка. Като последица от това нивото на кръвната захар отново пада екстремно, което след кратко време се изразява в неистов глад. Според най-новите научни изследвания регулирането на нивото на кръвната захар е ключът към успешния контрол на теглото. Поради това диетите с нисък гликемичен индекс представляват  базата за оптимална редукция на теглото.

«Гликемичният фактор» способства за:

  • по-малки амплитуди в нивата на кръвната захар
  • отделяне на по-малки количества инсулин
  • по-малко натрупване на мазнини
  • липса на силен глад

 

Нашите иновативни шейкове са с нисък гликемичен индекс! Въпреки малкото калории те снабдяват човешкия организъм с всички жизненонеобходими вещества, от които той ежедневно се нуждае: съдържащите се в тях изключително важни за човека мастни киселини, витамини и минерали превръщат тези вкусни напитки в истински коктейли за сила.

Заедно с това те дават на тялото  изключително важни протеини, предпазващи мускулната маса от разграждане, един толкова нежелан ефект при прилагането на много диети. В случая шейковете са разработени на базата на нанотехнологии. По този начин биоактивните вещества достигат и до най-отдалечените клетки в тялото на човека и стимулират превръщането на калориите в топлина (термогенеза).

Шейковете  съответстват на най-високите изисквания за качество и са под непрекъснат контрол от страна на Swiss Vitamin Institut-Лозана и Спортната академия в Кьолн.

 

Повече за продуктите