Wellness център Галита предлага немски, патентовани хранителни добавки за всекидневна употреба, подходящи за всеки човек – от ранна детска възраст до дълбока старост, за професионални и любители спортисти.

СПОРТ

Физически активните хора имат завишени нужди на организма от жизнено важни субстанции като витамини, ензими, минерали и микроелементи. Физическото натоварване по време на тренировки и състезания и физическият стрес водят до тези завишени нужди; от друга страна много често организмът не се снабдява с всички важни за него хранителни вещества поради нередовно хранене и приемането на твърде ограничени количества плодове, зеленчуци и пълнозърнести продукти. Това важи не само за професионални спортисти, но също и за хора, които спортуват любителски.

С балансираната си комбинация от витамини, минерали и жизненоважни субстанции, Фитлайн продуктите допринасят за увеличаване на енергията, издръжливостта и ренегерацията.

Много топ спортисти от световния елитен спорт са убедени в качествата на продуктите – Вие също можете да изпробвате и да се убедите в тях, чрез забележимо подобряване на спортните Ви постижения след използването им. Продуктите не съдържат никакви допингови субстанции и без всякакво съмнение могат да се прилагат в професионалния спорт.

 

Прочетете повече за продуктите и какво е тяхното действие:

Помощни продукти:

  • Омега 3: поддържа в добра форма сърце и кръвообръщение
  • Q10: подобрява получаването на енергия в мускулните клетки

Много световно известни спортисти използват продуктите Фитлайн.