Wellness център Галита предлага немски, патентовани хранителни добавки за всекидневна употреба, подходящи за всеки човек – от ранна детска възраст до дълбока старост, за професионални и любители спортисти.

Omega 3

Omega 3 / Омега 3 e важна есенциална мастна киселина, която допринася за здрави кръвоносни съдове, помага при депресии, за подхранване на мозъчните клетки,  за понижаване на холестерола, за ускоряване на метаболизма и др.

Мастните киселини са полезни за организма и необходими за здравето на човек. Есенциалните мастни киселини действат добре на кожата и косата, спомагат за намаляване на кръвното налягане, понижаването на холестерола и намаляват риска от образуване на кръвни съсиреци. Изследвания са показали, че Омега 3 имат противовъзпалителен ефект и могат да спомогнат за намаляване на риска от сърдечни заболявания, рак и артрит. Мастните киселини спомагат за добър метаболизъм като увеличават действието на ензимите, които изгарят мазнините.

Омега 3 се препоръчва при кандидоза, депресия и стрес, сърдечно-съдови заболявания, екземи и др. Омега 3 е необходима и за нормалното развитие и функциониране на мозъка. Ненаситените мастни киселини са необходими през целия живот, но са особено важни по време на бременност. Омега-3-мастните киселини подпомагат развитието на мозъка и нервната система, очите и кръвта.

Когато–

Когато не приемаме чрез храната достъчно Omega 3 ние използваме Фитлайн Омега 3 в съчетание с витамин Е . Избрали сме точно този продукт от всички останали на пазара Омега 3-съдържащи продукти, защото е в течна-водоразтворима форма – първият в света  – което предполага по-бързо и качествено усвояване и действие. Съдържа:

  • есенциални полиненаситени Omega 3 мастни киселини от висококачествено рибено масло ( рибеното масло е по-добър източник на омега 3 в сравнение с растителните източници)
  • натурален витамин Е  с високо качество
  • произведен по уникална патентована технология
  • подсилено действие от комбинацията с витамин Е
  • стабилност без консерванти
  • с изключително точна и удобна капкова система за дозиране
  • с приятен вкус

Фитлайн Омега 3 в комбинация с Фитлайн коензим Q10 изпозлваме за поддържане на сърдечното ни здраве. Прочетете повече

Опаковка за 1 месец, 50мл., цена: 73 лв. + безплатна доставка + безплатна консултация – попитайте и поръчайте на 0888 709984 или fitline@galita.eu

Вижте продукта ТУК .