Wellness център Галита предлага немски, патентовани хранителни добавки за всекидневна употреба, подходящи за всеки човек – от ранна детска възраст до дълбока старост, за професионални и любители спортисти.

за здрави стави

За здрави стави и добра подвижност

Основна предпоставка за нашата мобилност и качество на живот е подвижността на ставите ни. За да функционират добре ставите и хрущялите, трябва да приемаме определени хранителни вещества. Това е особено важно при натоварването им по време на спорт, при едностранни физически дейности, при наднормено тегло, както и с напредването на възрастта.

Когато чрез храната не си подсигуряваме достатъчно от тези хранителни вещества, ние използваме Фитлайн Геленк за приготвяне на вкусна и полезна напитка, специална комбинация от най – важните хранителни вещества за ставите и хрущялите.

  • глюкозаминсулфат – глюкозаминът е естествен градивен елемент на хрущялите. Той е необходим не само за тяхното образуване, но и за образуването на ставната течност. Участва в образуването на сухожилията, кожата, ноктите, очите, костите, ставните връзки и клапите на сърцето.
  • хондроитинсулфат – хондроитинсулфатът е основна съставна част на хрущялите. Той е важен за водното съдържание в ставните хрущяли, а от тук и за тяхната еластичност. Предпазва хрущялите от ранна дегенерация, блокирайки определени ензими, които ги разрушават и не позволяват пренасянето на хранителните съставки до тях за възстановяването им.
  • естествен прах от морски водорасли и екстракти от подправки (CRA)
  • ценни витаминни добавки (витамин С) – витамин С играе важна роля за запазване на костите и съединителните тъкани. Той е от съществено значение за изграждане на хрущялите и костната субстанция.

Опаковка: 270гр, за 3 месеца: 139 лв + безплатна доставка + безплатна консултация – попитайте и поръчайте на 0888 709984 или fitline@galita.eu 

Съдържа: гроздова захар, глюкозамин от раци, хондроитинсулфат от риба, витамин С, прах от морски водорасли, екстракт от подправки

За повече информация ТУК и на тел 0888 709984 , fitline@galita.eu