Wellness център Галита предлага немски, патентовани хранителни добавки за всекидневна употреба, подходящи за всеки човек – от ранна детска възраст до дълбока старост, за професионални и любители спортисти.

В витамини

В витамини, В витамини комплекс, б витамини комплекс, витамини анемия, нервна система, кислород, стрес, stres, енергия, B vitamins, B vitamini, B vitamini kompleks, anemia, kislorod, витамини косопад, витамини неврологични заболявания, витамини депресия, витамини главоболие, кожни проблеми, фолиева киселина, активайс


B-витамините поддържат нормалното функциониране на нервната система, мускулите и сърцето. Действат най-добре, когато се приемат комбинирано, отколкото ако се прилагат поотделно.  Нуждата се увеличава при болест, стрес и оперативна интервенция.

Врагове на В-витамините са цигарите, алкохолът, съставките в много противозачатъчни хапчета, антиацидите (средства против киселини в стомаха).  В-витамините не се акумулират в организма и трябва редовно да бъдат набавяни чрез пълноценно хранене и хранителни добавки.

Когато имаме завишени нужди от В витамини ние използваме Фитлайн Активайз, който освен всички 8 витамина от групата В, вкл биотин и фолиева киселина, които играят съществена роля за дееспособността и концентрацията и  нормалното функциониране на нервната система,

съдържа и естествен екстракт от гуарана, действащ тонизиращо,

гроздова захар, доставяща енергия на мозъла и нервите и

кафяви водорасли за изгаряне на мазнините.

Използваме Фитлайн Активайз за повече енергия, за по–бързо и по–добро снабдяване на клетките с кислород (чрез технологията NTC), за по-добра концентрация и дееспособност, за стимулиране, ободряване и освежаване

Водоразтворимaта му форма допринася за по-качествено и по-бързо усвояване, а натуралните му съставки за  по-голям ефект и по-добро качество от синтетичните витамини. С естествен подсладител стевия. С два патента.

Опаковка 175г, за 1 месец. Цена: 69 лв. + безплатна доставка + безплатна консултация – попитайте и поръчайте на 0888 709984 или fitline@galita.eu .

Вижте този продукт ТУК.

Продуктът е особено подходящ и за учащи се, студенти и хора, нуждаещи се от продължителна концентрация. Пием го и преди спортни тренировки за повече енергия.

Ако искате да научите повече за този продукт и как да го  съчетавате с други продукти от гамата Фитлайн, например как да си направите сутрешен енергиен Фитлайн коктейл, обадете ни се за безплатна консултация на тел 0888 709984 , fitline@galita.eu

_____________________

B-витамините се препоръчват при хора, които страдат от чести главоболия, неврологични проблеми, анемия, депресия, слабо оросяване на крайниците, мускулни болки, кожни проблеми, косопад, и др.  Хора, които пушат, пият алкохол и консумират много захар, се нуждаят от повече В-витамини. При бременните, кърмачките, ползащите противозачатъчни медикаменти и антиациди, потребността от този витамин също е по-голяма, както и при всички стресови състояния – болест, тревога, травма, следоперативен период. Прочетете повече за витамини В при депресия, тревожност и стрес.

Защо снабдяването на клетките с кислород е важно?

Едно продължително недостатъчно снабдяване с кислород има различни последици за организма. Те могат да се проявят под формата на понижена концентрация, изтощение, мигрена, храносмилателни проблеми, напрегната мускулатура, ускорен процес на стареене, слаба имунна система или хронични заболявания. Кислородът е една от най–важните съставки, пренасяни чрез кръвообращението и задейства обмяната на веществата във всяка отделна клетка на човешкия организъм.

——————————————————-

Повече информация за В-витамините:

Фолиева киселина (B9)

Всяка жена в детеродна възраст се нуждае от ежедневен прием на фолиева киселина. Ако жените имат достатъчно фолиева киселина в тялото си преди да забременеят, този витамин може да понижи риска от появяване на увреждания на мозъка на бебето или на гръбнака му. Фолиевата киселина е необходима за правилния растеж на клетките и развитието на ембриона.

Фолиевата киселина е полезна и за бъдещите татковци. Приемането й ще попречи на образуването на дефектни сперматозоиди и ще намали риска от раждането на дете с хромозомни аномалии.

Фолиевата киселина е свързана с производството на здрави и жизнени кръвни клетки. Недостигът й може да доведе до анемия, особено при хора с бедна диета.

Ниацин (витамин В3)

Поддържа ни във форма; част е от много ензими; изключително важен за нервната система и кожата.

Пантотенова киселина (витамин В5)

Подпомага изграждането на вътрешните тъкани на тялото; играе важна роля при много детоксификационни процеси.

Витамин В1 (тиамин)

Има много благоприятно въздействие върху нервната система. Важен е за обмяната на въглехидратите; осигурява добра концентрация, както и бодрост.

Витамин В2 (рибофлавин)

Функционира съвместно с други вещества за асимилиране на въглехидрати, мазнини и белтъчини.; полезен за зрението и за предпазването на кожата.

Витамин В6 (пиридоксин)

Необходим е за белтъчния метаболизъм и за нервната система; участва в образуването на червените кръвни клетки.

Витамин В12 (кобаламин)

Помага при анемия, намалява раздразнимостта: подобрява концентрацията, паметта и равновесието; участва в съхраняването на енергията в мускулите.

В витамини, В витамини комплекс, анемия, нервна система, кислород, стрес, stres, енергия, B vitamins, B vitamini, B vitamini kompleks, anemia, kislorod