Wellness център Галита предлага немски, патентовани хранителни добавки за всекидневна употреба, подходящи за всеки човек – от ранна детска възраст до дълбока старост, за професионални и любители спортисти.

Политика за защита на личните данни на Галита ЕООД

Защитата на вашите лични данни е важна за нас.
Поради тази причина ние от Галита ЕООД бихме искали да ви обясним каква лична информация събираме, как я използваме и как я съхраняваме и защитаваме. Ще научите също, на кого ще споделим тази информация и как можете да я променяте. Нашата политика за защита на личните  данни е в съответствие с приложимите законови разпоредби на Закона за  защита на личните данни и Общият регламент за защита на данните – Регламент (ЕС) 2016-679) (GDPR).

Име и данни за контакт

Галита ЕООД

Пловдив, ул Шаркьой 2

Булстат: 115755828

Управител : Снежана Нинова

тел 032/ 644130 , 0888 709984

email: fitline@galita.eu

Цели, за които личните данни ще бъдат обработвани:
Ние обработваме вашите данни за следните цели:

– За обработка на поръчка
– Контакт (запитвания чрез формата за контакт, имейл, телефон)
– Рекламни
– Осигуряване на качеството
– Статистика

Правно основание за обработката
Обработката на вашите лични данни се основава на следното правно основание:

– вашето съгласие, член 6, параграф 1, буква а) GDPR (ЕС) 2016-679
– изпълнение на договор и преддоговорни стъпки, член 6, параграф 1, буква б) GDPR (ЕС) 2016-679

– за спазване на законово задължение , чл 6, параграф 1, буква в) GDPR (EC)
– законни интереси, член 6, параграф 1, буква е) DSGVO (ЕС) 2016-679 (виж по-долу)

Законни интереси
При обработката на данните ви следим следните законни интереси:

– подобряване на нашето обслужване
– за защита от злоупотреби
– статистика
– директна реклама

Получатели или категории получатели на личните данни
Когато обработваме вашите данни, ние работим със следните доставчици на услуги, които имат достъп до вашите данни:

– доставчици на уеб хостинг услуги
– рекламни мрежи (за реклами)
– плащане и доставка на поръчките
– доставчик на инструменти за уеб анализ

Време, за което се съхраняват личните данни:
Ние съхраняваме данните

– докато сте се съгласили с обработката им или докато не оттеглите съгласието си
– данните, предоставени ни за изпълнението на Договорите – дотогава, докато се изпълняват договорните отношения с вас или правните периоди за съхранение,
– ако използваме данните на основа на легитимен интерес, докато не се появи вашият интерес към изтриване или анонимизиране.

Източници на данни
Ние получаваме данните от вас (включително оборудването, което използвате).

Прехвърляне на данни в трети държави
Данните се прехвърлят и на трети държави извън Европейския съюз. Това се прави с цел  да се осигурят адекватна защита на данните ви, имейл маркетинг  и можете да се информирате при поискване. Доставчиците на услуги, които използваме са се съобразили и са приели Политика за защита на личните данни съгласно регламента на ЕС.

Право на достъп и поправка или заличаване или ограничаване на обработката или право на възражение срещу обработката и право на преносимост на данните:

Имате право
– да поискате информация за обработката на данните ви
– да се коригират данните ви
– на изтриване на данните ви или блокирането им
– да се ограничи обработката
– да възразите срещу обработването на данните ви
– да оттеглите съгласието си за обработка на данните за бъдещето
– да се оплачете на съответния надзорен орган за незаконна обработка на данни. Компетентният надзорен орган е Комисията за защита на личните данни.

Изискване или задължение за предоставяне на данни
Освен ако не е изрично посочено, предоставянето на данни не се изисква или задължава.

Научете повече за неприкосновеността на личния живот 

Обработка на данни от трети лица

Като лицензиран представител в България на PM-International AG (PM), Люксембург и Германия или т.н.  директен център за обслужване на клиентите и дистрибуторите на PM – Галита ЕООД с търговско наименование Galita – PM International DSC Plovdiv, обменя двупосочно лични данни с PM,  обработва такива лични данни , предоставени и от PM с цел регистриране на нови клиенти и дистрибутори, изпълнение и  управление на продажбите и комисионните, които получават дистрибуторите, маркетингови цели.

Политиката за защита на лични данни на PМ може да прочетете pm-international.com/de.

Галита ЕООД предоставя данни и на доставчици на услуги, необходими за изпълнение на поръчките ви като куриерски фирми, счетоводни и платежни услуги и т.н.

Защита на данни при  поръчки на стоки

Когато поръчвате стоки Галита ЕООД събира лична информация от клиенти и дистрибутори, за да обработва и изпълни поръчката. Следните данни се събират, съхраняват и използват – име и фамилия на клиента, адрес, имейл адрес (по желание или при регистрирани клиенти или дистрибутори на PM), дата на раждане (само за клинети и дистрибутори на PМ), телефонен номер, информация за плащане, информация за банковата сметка (само за дистрибутори, получаващи комисионни от PМ). Информацията, която предоставяте, ще бъде използвана само за опростяване на процеса на поръчката ви, за административни цели и за вътрешен анализ.

Галита ЕООД използва вашите данни за следните процеси:

Да ви предложим възможности за индивидуална услуга.

Да ви даде индивидуални оферти и информация, които са лично интересни за вас. Разбира се, имате и възможност да ни информирате, че не искате изпращането на такива оферти и / или информация. В този случай може да се свържете с нас по електронна поща на адрес fitline@galita.eu

За доставката на стоката от външни доставчици на услуги (Спиди и Еконт), като изискване по изпълнение на договорни задължения с тях – информация за получател, адрес за доставка и получаване от упълномощени лица, ако има такива, телефон за връзка с куриер. Галита ЕООД не осъществява маркетинг на адрес. Галита ЕООД сключва договори с външни доставчици на услуги, които са възприели задълженията си към регламента отговорно и може да видите техните Политики за защита на личните данни на интернет страниците им.

Данните за отделните доставки остават достъпни в защитени с пароли потребителски акаунт на уебсайта на съответния доставчик, за да се даде възможност да се правят последващи поръчки.

Клиент може да поиска да се изтрият всички свързани с него данни по всяко време чрез известие на електронна ни поща fitline@galita.eu  В този случай, Галита ЕООД ще изтрие всички данни на клиента веднага, доколкото тяхната употреба не е необходимо да се съхранява в съответствие с данъчни разпоредби.

Изпращане на бюлетин

Ако сте изявили желание да получавате месечния бюлетин на Галита ЕООД, ние ще обработваме вашата лична информация, която сте ни предоставили, за да ви информираме за новини, промоции и нови продукти. Съгласявате се с редовното изпращане не повече от 1 път на месец на бюлетина на посочения електронен адрес. Преди това ще бъде проверено дали собственикът на посочения електронен адрес приема да получи бюлетина.
За да администрира адресните данни и да изпраща бюлетина, Галита ЕООД използва доставчик на услугата Gmail и MailChimp, които са заявили спазване на регламента и може да се запознаете с тяхмата политика за защита на лични данни на сайтовете им www.google.bg и  www.mailchimp.com. Предоставените данни за това са само име, фамилия и имейл.
Ако искате да оттеглите съгласието си да получавате бюлетини, просто се откажете при получаването на последния желан или ни пишете на fitline@galita.eu

Форма за контакт

С нас може да се свържете директно на имейла ни fitline@galita.eu или чрез формата за контакт на този сайт. За да се осъществи контакт чрез формата за контакт, някои полета са означени като задължителни полета. Ако попълнете полетата и изберете “Изпращане”, вие се съгласявате, че данните ви ще ни бъдат изпратени по електронната поща със съобщението. Данните не се съхраняват на уеб сървъра. Данните се съхраняват при нас в продължение на 10 години и след това се изтриват.