Нашата визия

Тайната на здравето и красотата е в баланса.

Медиите всекидневно ни заливат с инфомация колко нездравословно живеем. Наднормено тегло, диабет, сърдечни заболявания, рак – статистиките са ужасяващи. Доброто хранене е ключът към намаляване риска от заболявания и осигурява дълголетие.

Нашата цел е да помогнем на Вас, Вашето семейство, приятели и служители да направите промяна – от живот водещ до увеличаване риска от заболявания към  начин на живот – здравословен, балансиран, основаващ се на философията наречена wellness.  Ние ще Ви дадем нашата гледна точка, ще направим за Вас достъпна една възможност да сторите това, но избора си остава Ваш, защото същността на философията Wellness е Вашата активна роля… да сте готови да поемете активна роля в собственото си оцеляване, да поемете контрола върху здравето си. Ако осъзнавате и разбирате, че отговорността за поддържането на собственото Ви здраве се крие във Вас, ще може да постигнете много.

Ние вярваме, че в основата на здравословния начин на живот е баланса – баланс в храненето, в мисленето, в емоциите, в движението, в отношенията по между ни, в отношението ни към света, към заобикалящата ни среда, баланс и между всички елементи от живота ни, които  влияят на нашия дух и физика.

Основен елемент от този баланс е храненето. Ние сме избрали да го постигнем с едни от най-добрите в света натурални хранителни добавки, доказали се вече почти 30 години на световния пазар, със своите високо качество, ефективност и осезаем резултат.  Произведени в Германия, по най-новите технологии и научни изследвания те са подходящи за всеки съвременен човек – от ранна детска възраст до дълбока старост, за професионални и любители спортисти, за всекидневна употреба. Повече информация за фирмата производител

Чрез правилно комбиниране на съставките, продуктите постигат по-добър и по-бърз общ резултат. Водоразтворимата им форма гарантира по-добро усвояване. Произведени по патентовани технологии и съобразно стриктни фармацевтични стандарти, продуктите са с гарантирана чистота и най-високо качество.

PM DSC Plovdiv / Galita предлга на българския пазар уникалните продукти Фитлайн вече 16 години. Центърът ни се намира в Пловдив, но екипът ни от уелнес консултанти с удоволствие ще Ви консултира по телефон, email или в офиса.  Дали ще се доверите на нашите консултации или просто ще пожелаете да си закупите от първокласните продукти Фитлайн, ние сме на Ваше разположение 24 часа, 7 дни на 0888 709984 или може да посетите нашия офис..